För idrottsklubbar

Footbag och hacky sack tillför ny energi i idrottsrörelsen

Om du är medlem eller projektutvecklare i en idrottsklubb eller idrottsförening är footbag och hacky sack något för dig.

Som spelare tillsammans med vänner på träningspasset kan den billigaste varianten, att göra en basse av gamla cykeldäck eller gummisnoddar. Det kan vara ett första steg. Kicka bassen till varandra och gör mål i motstandarens ruta.

Idrott handlar om att ha spela tillsammans och ha kul.  Footbag och hacky sack tillför en ny dimension i träningen och kan användas som uppvärmning eller pausgyma. Det stimulerar till skratt och samarbete. Deltagarna hittar nya rörelsemönster och engagerar sig i bra kameratsligt spel medan de förbereder sig för sina idrottsprestationer.

Använd footbag, basse eller hacky sack som en lugn uppvarmningslek eller utveckla övningar och träningspass som passar er idrottsverksamhet.

Träna upp nya rörelsemönster, spela och ha kul tillsammans

Spela hackysack i ett lag, i en ring och gör fina kickar och stunt där ni glänser med era färdigheter. Ni tränar upp nya kickar, rörelsemönster och balans och det är en utmärkt sport att komma i gång med. Ni gläds alla åt framgångarna.

Ni kan spela footbag och göra flera professionella inspel och öka utmaningen med ytterligare tekniker inom nätfootbag eller avancerade stunt med hacky sack.

Med hacky sack och footbag kan du träna upp nya nya muskler och får bra balans som kan vara en fördel, även för dig som sportar en helt annan typ av idrott. Footbag är bra för dig som åker skidor, tränar innebandy, gör kampsport eller simmar. Det är bara att använda fantasin och hitta nya kopplingar.

Kolla nya sätt att få sponsormedel till din idrottsverksamhet

För tränare och projektledare i klubben ger hacky sack och footbag en bra möjlighet att få in nya sponsorinkomster då ni kan ha en hacky sack show eller footbag-spel som en del av er befintliga träning. Ni kan även visa upp senaste spel både vid inomhus- och utomhus evenemang. Klubben kan även få inkomster via att sälja foogbags och hacky sacks till medlemmar och spelare.

Få Footbag.se Nyhetsbrev