För fotbollsklubbar

Footbag är perfekt för fotbollsklubben

Om du är medlem i en fotbollsklubb eller är en projektutvecklare, är footbag något för dig.

Som fotbollsspelare kommer du att ha nytta av att spela fotbag då du lär dig nya rörelsemönster som är bra för ditt fotbollsspel. Du får lära dig nya träningsmoment och en ny unik spelteknik som gör att du kan spela fotboll bättre.

Footbag skapar rum för skratt och bus under träningen – och gör hela träningspasset trevligare och ger spelarna möjligheten att utveckla och stimulera samarbetsförmågor.

Överraska motståndaren med smarta kickar

Tänk dig att använda footbag-tekniken i ditt fotbollspel! Du överraskar dina motspelare med smarta kickar och annorlunda rörelsemönster. Det kan göra att du får övertaget i spelet.

Du kan kicka runt i ring med dina medspelare, göra stunt eller spela nätfootbag för att ta fram höga kickar som ger helt nya spelsätt – som påverkar ditt redan bra fotbollsspel. Överraska motståndarlaget med helt nya kickar och ta det avgörande målet.

Med footbag-spelet i kroppen får ditt fotbollspel helt kart nya dimensioner – och du blir en vinnare då du kan fokusera på smarta rörelser som gir dig nya vinnarchanser.

Träna upp nya musklar och få en ny benteknik för bästa spel

Med footbag tränar du upp nya musklar, nya bentekniker, balans och kickar som gör det möjligt för dig att agera med helt nya infallsvinklar i spelet.

Skapa bra träningsupplägg med nya rörelsemönster

För dig som är ledare eller projektutvecklare kan footbag-spelandet ge en bra möjlighet, att via ett bra träningsupplägg, stärker nya motoriska rörelsemönster, utveckla nya kickar och ge balans.

Klubben ges även möjligheter att få in sponsormedel via försäljning av footbags som reklampresenter åt företag, eller försäljning av footbags till klubbmedlemmar och övriga spelare i klubben eller föreningen.

Footbag kan även vara en bra pausgymnastik eller fungera som en del av en fotbollsturnering där ni visar fram den nya sporten på matcher och träningstillfällen.

Det finns många möjligheter. Kontakta oss så berättar vi mera.

Få Footbag.se Nyhetsbrev